Oma tarinani

Innostukseni terveelliseen ja terapeuttiseen ruokaan lähti siitä kun olin jo monia vuosia kärsinyt erilaisista vatsaongelmista. Kävin monilla asiantuntijoilla, vain kuullakseni ettei minussa ole mitään vikaa. Ongelmat alkoivat rajoittaa sosiaalista elämääni ja kärsin paniikkikohtauksista sekä ajoittaisesta masennuksesta, kunnes ystäväni vinkkasi minulle antioksidanttiklinikasta.

Klinikalta sainkin apua ja vireyttä. Vatsaongelmat eivät kuitenkaan täysin poistuneet, koska ravintopuoleen ei silloin kiinnitetty huomiota. Klinikalla käydessäni minulta kului tuhansia euroja vitamiineihin ja erilaisiin lisäravinteisiin. Hain myös pankkilainaa terveyteni ylläpitämiseen voidakseni ostaa lisää vitamiineja ja lisäravinteita, kunnes tajusin että eihän tämä pidemmän päälle toimi. Aloin etsimään itse apua ravinnosta. Löysin myös koulun: Terveysopisto Salus johon päädyin opiskelemaan itseni diplomiravintoneuvojaksi. Hoidin itseni kuntoon minulle oikealla ravinnolla ja tulin jopa raskaaksi, vaikka minulle lääkärit olivatkin sanoneet että en voisi saada lapsia luonnonmukaisesti.

Ruoka ja sen terveysvaikutukset veivät mukanaan, niin että perustin oman yrityksen 2012 marraskuussa, koska ajattelin että haluan auttaa myös muita kehon ylikuormitusten kanssa taistelevia. pieni Siivenisku sai nimensä siitä että pienetkin asiat myös ravinnossa voivat saada suuria asioita aikaan. Pienikin muutos voi auttaa sinua voimaan paremmin. Opetan myös asiakkailleni stressinhallintaa ja hetkissä elämistä, hyvän energian voimaa.

Vastaanotollani pyrin löytämään asiakkailleni juuri heille sopivan ruokavalion ja avun. Hoito perustuu funktionaalisen lääketieteen periaatteille, jossa asiakas saa yksilölliset ravinto- ja elämäntapaohjeet. En tuputa heille omaani, koska kaikki ei sovi kaikille. Minulle on tärkeää asiakkaiden tyytyväisyys ja se että he voivat luottaa minuun. Tarjoan myös asiakkailleni hyviä vaihtoehtoja lisäravinteissa, sellaisia joita itsekin käyttäisin. Luontaistuotekaupat ovat täynnä lisäravinteita ja vitamiineja ja pyrin osaltani helpottamaan asiakkaiden valintoja, tarjoamalle heille puhtaampia ja imeytyvämpiä vaihtoehtoja. Myyn myös itse lisäravinteita, joita käytän itse ja suosittelen myös muille.

Hoidossani otetaan huomioon kokonaisvaltaisuus ja pyrinkin auttamaan asiakkaitani sekä ravinnon avulla fyysisesti, että myös henkisellä puolella. Huomasin itse, kun aloin saamaan ravinnosta itselleni lisää virtaa, niin jaksoin alkaa kiinnittää huomiota myös henkiseen jaksamiseen. Opastan asiakkaitani myös stressinhallinnassa ja henkisessä hyvinvoinnissa.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Mainokset