Asiakaskertomuksia

Eli siis aivan mahtava homma oli ryhtyä tähän kyseiseen urakkaan, koska siitä on ollut suuri apu ja hyöty itselleni.

Vaikka aluksi perusäijänä en olisi uskonut että tästä olisi voinut olla apua. Olinhan jo useamman kuukauden popsinut erinäköisiä ja kokoisia tulehduskipu / kortisoni lääkkeitä.

Jo muutaman viikon jälkeen huomasin että en tarvitse enää kipulääkitystä siinä määrin mitä aluksi olin tottunut käyttämään.

Alussa kaikki tuntui aika vaikealta. Piti luopua tietyistä ruokailu tavoista…. onneksi luovuin..

Siitä hyvänä esimerkkinä: Energiatasot rupesivat nousemaan, paino laskemaan ja ennen kaikkea KIVUT lievenivät.

Joten virsi lyhyesti kaunis;

Sain kaiken tarvitsemani avun ja tiedon mitä tarvitsin. Ja aivan mahtavan ”leipä” reseptin.

Voin lämpimästi suositella Pirren neuvoja kaikille joilla on jonkin sortin ongelma.

ISO KIITOS PIRRE.

********************************

Kärsin vuosikausia määrittelemättömistä vatsavaivoista sekä päänsäryistä. Vaikutti siltä, että mitä tahansa söinkin, vatsa turposi ja olo oli tukala. Päänsärkyjäkin oli oikeastaan aamusta iltaan ihan joka päivä. Pienen Siiveniskun Pirren kanssa juteltuani, olen nyt noudattanut gluteenitonta dieettiä vuoden 2012 elokuusta saakka ja olo on kohentunut huomattavasti.

Vatsakipuja ei enää ole, ellen epähuomiossa syö gluteenipitoista ruokaa. Kuten viime viikonloppuna kun tein grillissä täytettyjä herkkusieniä, tuorejuustossa oli vehnäjauhoja yhtenä ainesosana ja kivut kestivät useita päiviä. Tästä viisastuneena luen jatkossa tuoteselosteet ihan kaikista tuotteista. Päänsäryt ovat myös vähentyneet huomattavasti, enää en särkylääkkeitä joudu käyttämään edes joka viikko entisen päivittäisen käytön sijaan.

Muita positiivisia vaikutuksia dieetistä on ollut mm. kohentunut mieliala, pirteämpi olo ja sitä myötä myös kohentunut vireystila. Aiemmin jätin liikunnan väliin joko vatsakipujen tai päänsäryn varjolla, nyt ei enää tarvitse ja kuntokin kohenee mukavasti. Itse asiassa harjoittelen syksyllä järjestettävään mini triathlon tapahtumaan ja saatan siitä jopa selvitäkin.

Seuraava askel ravintoneuvojan suosituksista olisi jättää maitotuotteet pois ruokavaliosta kokonaan ja sitten päästä eroon hiivasta, näiden olen nyt huomannut aiheuttavan jonkin verran tukalaa oloa mm. turvotuksen muodossa.

Suosittelen gluteenitonta ruokavaliota kaikille joilla on määrittelemättömiä turvotus- ja kipuoireita. Sain itse todella suuren avun melko pienellä muutoksella elintavoissani. Kannattaa kokeilla!

Mainokset