Avainsanat

, , , , ,


Taas kerran nenä kohti muutoksia!

Muutin viime viikolla kaupungista toiseen, koti muuttui, ystävät jäivät toiseen kaupunkiin, lapseni hoitopaikka muuttui ja samalla hoitojärjestelyt muuttuivat, työtoimipisteeni muuttui. Olen aina ollut nopea muutoksissa, jos jokin asia tuntuu hyvältä annan mennä. En jaksaisi tätä, jos omat peruspilarit eivät olisi kunnossa. Omiin peruspilareihini kuuluvat mm. terveys, sekä fyysinen, että henkinen, luottamus itseensä ja tulevaan, ystävät, koti, perhe. Ja jos jossain näissä tapahtuu horjuntaa, voi aina luottaa että jokin pysyy ja aina voi rakentaa uudelleen.

Terveyteni perusta on hyvin pitkälle uni, ravinto, liikunta ja henkinen hyvinvointi. Ravinto on noussut minulle hyvin tärkeäksi osaksi elämääni. Huomaan että jos syön vähänkin minulle sopimatonta ruokaa, niin alan väsymään ja kuljen sumussa, en jaksa tehdä mitään, istun vaan ja olen jossain muualla kuin tässä, läsnä hetkessä. Ilman oikeanlaista ravintoa kärsisin luultavammin edelleen masennuksesta ja paniikkihäiriöistä, sekä kivuliaista vatsaongelmista. Elämäni olisi yhtä taistelua pelkoja ja kipuja vastaan.

Myös luottamus itseeni ja siihen että kaikki päätökset mitä teen elämässäni ovat aina oikeita minulle, auttaa minua jaksamaan eteenpäin muutosten viidakossani. Oman kehon kuuntelu on myös tärkeää, monesti pysähdyn vaan kuuntelemaan miten kehoni jaksaa ja tarvitseeko se lepoa, vaikka mieli olisikin pirteimmillään.

Tässä olen taas rakentamassa uutta! Uusi kotini tuntui jo heti kodilta, uusia tärkeitä ihmisiä ilmestyi elämääni, tunnen rauhan ja luottamuksen sisälläni. Kaikki järjestyy. Kaikki mitä tarvitsen on tässä ja nyt. Rakkaudella kohti uusia muutoksen tuulia…

Mainokset