Avainsanat

, , , ,


Kesäloma-aika

Kesäloma-aika on jo käsillä ja monet ehkä ajattelevat että pitävät ”lomaa” myös ravinnon suhteen. Ihan kaikkia hyvinvointivinkkejä ei kuitenkaan kannata heittää romukoppaan kesälomallakaan, vaan muistaa että myös silloin voi nauttia terveellisistä ja hyvän makuisista ruuista ja herkuista. Itselleni avautui kokonainen uusi ruokamaailma kun jouduin jättämään ravinnostani pois esim. gluteiinin ja valkoisen sokerin. Voin rehellisesti sanoa etten ole vielä koskaan syönyt näin hyvän makuista ruokaa kuin tällä hetkellä, vaikka ravintooni ei kuulukaan ruis, vehnä, ohra, tai valkoinen sokeri. Haastankin sinut rohkeasti kokeilemaan kesälomalla uusia reseptejä, ja kokemaan uusia makunautintoja! Kesäiseen lounaspöytään sopii vaikka tällainen salaatti! Nautiskellaan!
Salaatissa
• hapatettua punajuurta
• ituja
• vuohenjuustoa
• tomaattia
• kurpitsansiemeniä ja pinjansiemeniä
• kurkkua
• avokadoa
• omenaviinietikkaa ja omega öljyä, sekä ripaus ruususuolaa

Mainokset