Häpeä, syyllisyys, katumus, torjunta, viha, kauna, suru, masennus, voimattomuus, pelko, ahdistus…. Epämukavien tunteiden lista on pitkä. Kuulostaako tutuilta? Tiesitkö että näidenkin tunteiden takana saattaa olla tapahtumia, joita sinulle on tapahtunut, tai tapahtuu. Tapahtumat jotka koskettavat sinua ja tuntuvan nostattavan näitä tunnetiloja. Tunteiden takana voi olla myös uskomuksia. Meillä kaikilla on uskomuksia itsestämme ja elämästämme, kuinka asiat vain menevät ja toimivat. Joskus nämä uskomukset vain turhaan rajoittavat elämäämme ja nostattavat epämiellyttäviä tunnetiloja, joista saattaa johtua taas erilaiset oireet, jopa sairaudet ja kiputilat, kehomme vaivat, ylipaino, joista ei vaan tunnu pääsevän eroon. Rajoittavat uskomukset ja tunnetilat on mahdollisuus kohdata ja hyväksyä, opetella katsomaan vähän eri kulmasta ja sitä kautta elämämme voi alkaakin tuntua siltä että voimme olla ylpeitä itsestämme, onnellisia, tuntea anteeksiantoa, tuntea itsemme hyväksytyksi, tuntea rakkautta, olla rakkauden arvoisia, luottavaisia, menestyneitä jne.

Tietoisen elämän ohjauksessa saat apua mm. erilaisten tunnetilojen käsittelemiseen ja kohtaamiseen. Ohjaus tuo selkeyttä ja ymmärrystä elämääsi.

Ota rohkeasti yhteyttä!

https://pienisiivenisku.fi/yhteystiedot/

Mainokset