Avainsanat

, , , , , , , ,


Kevät tekee kovasti tuloaan! Talven jälkeen tuntuu että kehokin haluaa puhdistusta ja keveämpää ruokavaliota, niin että mieli kirkastuu! Nauti nyt auringonvalosta ja ihanista lämpimistä hetkistä yksin tai ystävien kanssa. Ota kaikki irti tässä ja nyt – pysähdy kuuntelemaan kevään ääniä ja haistelemaan ihania tuoksuja. Tunne lämpö kasvoillasi ja se kuinka energiat virtaavat kehoosi auringon valosta. Tunne kuinka luonto alkaa herätä…

Vielä ehtii Kehon – ja mielen hyvinvointivalmennukseen!
Viimeinen valmennus ennen kesälomia starttaa torstaina 15.5. klo 17-18 Villiverson tiloissa Hyvinkäällä. Valmennuskokonaisuuteen kuuluu henkilökohtaista ravintoneuvontaa alkukartoituksineen ja kirjallisine ohjeineen ja ryhmätapaamisia. Alla tapaamisten aiheet ja päivämäärät. Ilmoittaudu mukaan pikaisesti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Kyseessä on pienryhmät. Ilmoittautumiset viimeistään 14.5.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kehon – ja mielen hyvinvointia. Hyvä olo on elämäntapa! Hyvinvoiva ihminen tietää mitkä asiat vahvistavat terveyttä ja pyrkii elämään sen mukaisesti. Hän osaa tehdä valintoja, jotka auttavat häntä polulla kohti terveellisempää ja tietoisempaa elämää.

Tässä hiukan palautteita aikaisemmista ryhmistä:

”ihanan positiivinen ryhmän vetäjä, joka saa innostumaan terveellisestä elämästä, ruokavaliosta, itsensä hoitamisesta ym.”

”Sain valmennuksesta mitä toivoinkin. Parasta uusi ruokavalio”

”Parasta ravinto ja ruoka. Kiinnostava ja innostava kokonaisuus”

Tapaamisten sisältö:

1 henkilökohtainen ravintoneuvojatapaaminen

  • Alkukartoitus
  • Ensimmäisen tapaamisen kesto 1 ½-2 tuntia
  • Kirjalliset ohjeet

4 ryhmätapaamista

to 15.5. klo 17-18 Suoliston hyvinvoinnin merkitys

ke 28.5. klo 17-18 Päivityksiä perusruokaan ja ruokakaappeihin

to 12.6. klo 17-18 Energiaa ja puhtia päivään

to 26.6. klo 17-18 Henkisen hyvinvoinnin merkitys

1 henkilökohtainen jatkotapaaminen

  • Ryhmätapaamisten jälkeen
  • Tapaamisen kesto 45min-1 tunti
  • Kirjalliset ohjeet

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Pirre Viljanen asiakaspalvelu@pienisiivenisku.fi tai 040 524 9813

Iloa ja Valoa!

-pirre

Mainokset