Aloin tässä yksi päivä miettimään mitä kaikkea minulle oikeanlainen ravinto on elämääni tuonut.

 • Sosiaalinen elämäni on parantunut
 • vatsan toiminta parantunut
 • mieleni on kirkastunut
 • ajatukset kulkevat sulavammin
 • jatkuvat niskakivut ovat kadonneet
 • tiettyjen ruoka-aineiden himo on vähentynyt
 • ei painonhallinta ongelmia
 • yleinen jaksaminen on parantunut
 • hormonitoiminta tasoittunut
 • kolesterolitasot tasoittuneet
 • äitiys
 • ihon kunto parantunut
 • elämänlaatu on myös parantunut
 • jaksaa keskittyä paremmin myös itseensä ja omaan hyvinvointiin myös tietoisella tasolla
 • ateriat ovat myös huomattavasti maittavampia ja paremman makuisia kuin ennen
 • immuniteetti kasvanut
 • jne.

Tässä listalla siis vain ne mitkä tulivat nyt nopeasti mieleeni…

Miten suuri voima oikealla ravinnolla onkaan minulle. Keskitypä nyt hetki omaan elämääsi ja kehosi tuntemuksiin. Kuulostaako yllä mainitut asiat tutuilta omassa elämässäsi? Voisiko oikeanlaisesta ravinnosta olla apu myös sinulle? Kivuista ja kolotuksista on tullut monesti arkipäivää ja elämme ns. puoliterveinä elämäämme tiedostamatta, että asiat voi olla paremmin. Jos mietit oletko valmis elämäntapamuutokseen, niin tule kuuntelemaan kertomustani, miten mm. ravinto on elämääni vaikuttanut.

Ilmainen luento 11.2. klo 17-18.
Ilmoittaudu mukaan!

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kehon – ja mielen hyvinvointia. Hyvä olo on elämäntapa!
Oikea ravinto ja henkinen hyvinvointi ovat pitkälle terveytemme perusta. Itse aloitin oman tieni karsimalla tietoisesti ravinnosta kaikkea minulle sopimatonta. Apu olisi ollut monesti tarpeen, kun mietiskelin että mitä vanhojen ravintotottumusten tilalle.

Jos sinua kiinnostaa ravintoneuvonta tai tietoinen elämä, tai kummatkin, niin olet tervetullut kuuntelemaan minun tarinaani, sitä miten olen itse saanut avun näistä ja miten ne minun elämääni vaikuttavat. Esittelen myös yritykseni palveluita. Luento on 11.2. klo 17-18 ja sinne kannattaa ilmoittautua ennakkoon, koska luennolle mahtuu vain rajattu määrä kuuntelijoita. Luento järjestetään pieni Siiveniskun vastaanottotilassa Jussintorilla Hyvinkäällä, Villiverso kaupalla.

Mainokset