Oikea ravinto ja henkinen hyvinvointi ovat pitkälle terveytemme perusta. Itse aloitin oman tieni karsimalla tietoisesti ravinnosta kaikkea minulle sopimatonta. Apu olisi ollut monesti tarpeen, kun mietiskelin että mitä vanhojen ravintotottumusten tilalle. Opiskelin paljon ja sain lisää tietoa mm. funktionaalisesta lääketieteestä, jossa ihminen otetaan huomioon kokonaisuutena ja pyritään palauttamaan oikeanlainen aineenvaihdunta ja hoitamaan suolisto kuntoon. Tarkoituksena on löytää jokaiselle toimiva ruokavalio joka on helppo omaksua myös uudeksi elämäntavaksi.

Opiskelin itseni diplomin ravintoneuvojaksi 2013 keväällä. Henkinen hyvinvointi on kulkenut myös mukana opiskeluissa. Tietoinen elämä ja hetkissä eläminen on tuonut minun elämääni paljon voimavaroja.

Jos sinua kiinnostaa ravintoneuvonta tai tietoinen elämä, tai kummatkin, niin olet tervetullut kuuntelemaan minun tarinaani, sitä miten olen itse saanut avun näistä ja miten ne minun elämääni vaikuttavat. Esittelen myös yritykseni palveluita. Luento on 11.2. klo 17-18 ja sinne kannattaa ilmoittautua ennakkoon, koska luennolle mahtuu vain rajattu määrä kuuntelijoita. Luento järjestetään pieni Siiveniskun vastaanottotilassa Jussintorilla Hyvinkäällä, samassa paikassa kuin Villiverson kauppa.  Tapahtuma on ilmainen.

Ilmoittutumiset ja yhteystiedot

https://pienisiivenisku.fi/yhteystiedot/

Voit tutustua myös yritykseni palvelutarjontaan täältä

https://pienisiivenisku.fi/palvelut/

Mainokset